Catalunya Rural Hub

Dins el marc del Catalunya Rural Hub, organitzat per la Barcelona Digital Talent, vam participar a una dinàmica per tractar el repte del futur del teletreball i el coworking a l’entorn rural de la Ribera d’Ebre.

La dinàmica es va dividir en dues jornades. La primera jornada, va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre el 30 de maig del 2022 i va servir com a punt de partida per identificar els punts forts i els febles de la comarca de la Ribera d’Ebre a l’hora d’atreure nous emprenedors.

La segona jornada es va celebrar a Zona Líquida el 2 de juny del 2022. En aquesta ocasió era l’hora d’extreure conclusions i idees.

10 professionals digitals de tot Catalunya, membres del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Econòmiques, Cowocat_Rural, Centre d’Empreses Flix i diversos coworkers de Zona Líquida. Dues sessions molt entretingudes que ens han aportat idees molt interessants per fer més atractiu l’entorn rural als professionals procedents de zones urbanes.

Volem agrair especialment a SOMPER i Cal Grando que, en representació de la Unió de comerç i serveis de Riba-roja d’Ebre, ens van delectat amb una degustació dels seus excel·lents productes i ens van demostrar altres formes d’emprendre en entorns rurals.