Jornada participativa per a espais d’allotjament empresarial

Ahir vam assistir a una jornada per co-crear una xarxa de coworkings, vivers i obradors de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès. La sessió es va celebrar al Centre d’Innovació i Formació de Boca de la Mina a Reus.

Una Jornada inspiracional i pràctica on es van esposar models d’espais de referència, com Zona Líquida entre d’altres. Es van dur a treme dinàmiques participatives on vam compartir necessitats, prioritats i visions per potenciar els espais dels participants.

L’organització va anar a càrrec de l’Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona i va ser conduïda per Laia Benaiges i Anna Ollé, expertes en coworking i fundadores d’Espai La Magrana i El Taller Coworking, respectivament.

Per acabar, la diputada Carme Ferrer Cervelló va ser l’encarregada de tancar la jornada.