Xerrada Economia Social

Pel segon dia del Coworkfest, hem comptat amb la presència de l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre per impartir la xerrada/workshop “Intercooperació, innovació i economia social al territori”. Marc Poy Ferrer (Coordinador de l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre) ens ha presentat diverses opcions de col·laboració dins dels models de l’Economia Social amb un retorn positiu tant per a les persones emprenedores implicades en aquest tipus de projectes, així com per al territori on s’implementen.

La primera sorpresa de la jornada va ser descobrir els molts punts en comú de la filosofia del coworking amb l’economia social. D’altra banda, la participació de representants de dues associacions del Riba-roja (Amics de Riba-roja d’Ebre i Figot Tour) a part de la nostra associació, va contribuir molt positivament per conèixer altres projectes locals en desenvolupament i enllaçar-los amb la temàtica de la sessió.


En definitiva, una sessió molt interessant com totes les organitzades pels nostres amics de l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre.