Arribem al 3er dia del Coworkfest!

Èxit d´assistència a la xerrada d´avui. Més de 30 persones per conèixer la feina actual dels nostres companys d’Amics de Riba-roja d’Ebre i dels alumnes d’Erasmus+ de Grampus Heritage and Training.

La xerrada ha començat amb una breu explicació per part de Josep Aguilà i Ramon Puig dels treballs que estan fent actualment com a membres de l’associació local Amics de Riba-roja d’Ebre.
Després d’aquesta introducció, els 8 participants en aquesta edició del programa Erasmus+ desplaçats a Riba-roja d’Ebre, han procedit a explicar-nos la presentació que havien preparat per documentar els treballs que havien realitzat al forn d’oli de ginebre de Quimet del Recader, sota la direcció i supervisió dels arqueòlegs Marina Prats i Oscar Escala d’arqueologia ILTIRTA, també presents a la xerrada.

En aquesta exposició també han destacat les activitats lúdiques que han viscut a Riba-roja d’Ebre durant la seva estada al poble. Les festes majors i el correfoc, la visita a la Reserva natural de Sebes a Flix, el recorregut per les obres de street art del projecte Riu d’Art (organitzat pels nostres companys de l’associació Riba-rocks), les ballades de sardanes o de la jota riba-rojana són algunes de les activitats que han destacat haver pogut gaudir al nostre poble.