Vi, poemes i música a Zona Líquida

Aprofitant que avui és divendres, hem celebrat a la plaça 1 d’Octubre, davant de Zona Líquida, un tast de vins molt especial amb motiu de la cloenda del Coworkfest.

El tast ha estat conduït per Andreu Carranza, gran escriptor de la Ribera, que ha presentat, a una trentena d’assistents, el projecte de l’Associació de Coworkers Zona Líquida per a la dinamització del nostre poble i el projecte de Vins Desantesos, una cooperativa de VInebre que ha decidit fer els seus vins recuperant la forma i la filosofia d’elaboració dels seus avantpassats.

Els nostres nous amics de VIns Desantesos, per la seva part, han delectat els nostres paladars amb una selecció dels vins que produeixen. Hem començat el tast amb dos vins blancs. “Lo Tracalet”, un vi blanc brisat jove fet amb varietats macabeu i pansal (xarel.lo) i “Helicrysum”, un vi blanc brisat amb una criança de dotze mesos amb lies Macabeu de vinya vella. En acabar els vins blancs, hem passat als negres. “Lo Buik”, un vi negre criança de garnatxa negra i “Lo Galatxo”, un vi negre monovarietat monastrell 100%, de vinyes velles.

Per la seva part Andreu L’Andreu va presentar cada varietat de vi amb versos, llegendes i música, fent del tast de vins una experiència molt especial.

Al final de la jornada, els assistents es van emportar a casa la copa de vi on havíem gravat amb làser el nostre logo per celebrar l’ocasió.