Fresh Date amb Mireia Simon

Fresh Date amb Mireia Simon

El passat 19 de gener es va celebrar a la zona liquida el primer Fresh Date amb productes de Ringana a càrrec de la nostra nova companya Mireia Simon. L´esdeveniment va ser un gran èxit i va tenir una gran acollida entre les assistents.

Durant el taller de demostració, la Mireia va presentar els 4 passos bàsics de rutina facial: neteja, tonificació, hidratació i protecció solar. Totes les assistents van poder provar i experimentar amb els productes de Ringana, i rebre consells personalitzats sobre com utilitzar-los per aconseguir millors resultats a la pell.

Els productes de Ringana són 100% naturals i no contenen conservants, perfums ni colorants artificials, cosa que els fa ideals per a qualsevol tipus de pell, fins i tot les més sensibles. A més, els productes són vegans i no són testats en animals.

L’assistència a l’esdeveniment va ser molt positiva, les participants es van mostrar molt interessades en els productes i la manera de fer-los servir, així com en la filosofia de la marca i la importància de tenir cura de la pell de forma natural. Moltes de les assistents van expressar el seu interès a adquirir els productes i continuar amb una rutina facial natural.

En resum, el primer Fresh Date de Ringana va ser un gran èxit i una excel·lent oportunitat per conèixer de primera mà els productes de la marca i els beneficis de cuidar la pell de manera natural. Sens dubte, serà una experiència inoblidable per a totes les assistents i s’espera fer més esdeveniments similars en el futur.

Moltes gràcies a totes les participants i a la Mireia li desitgem tota la sort del món en el seu nou projecte emprenedor.