Taula comarcal de l’àmbit agroalimentari

La Ribera d’Ebre ofereix una cistella de productes ben variada: fruita dolça primerenca, productes d’horta de temporada, oli i olives, vi, cerveses i licors, carns i embotits, formatges i derivats làctics, mel, pastissets, ensaginades i capsetes, safrà…

Promocionar i revalorar aquesta cistella al mercat és un dels reptes de la Taula Comarcal de l’àmbit agroalimentari,

Així, 15 productors de la comarca participen en el seminari que organitza el Consell Comarcal dins la programació del Ribera d’Ebre Viva per continuar treballant en una marca i una estratègia conjunta de promoció.

En aquesta jornada agroalimentària es va sumar també el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), amb el seu president, Josep Cid, aportant la visió de l’entitat comarcal per treballar en una marca conjunta que millori el posicionament del producte de la Ribera al mercat.

Avui, a petició de la nostra amiga Montserrat de “Cal Grando“, hem cedit la sala gran de la Zona Líquida per a la celebració d’una d’aquestes jornades agroalimentàries.