Taller de tècniques de comunicació

Aquest any, ens complau anunciar la participació una vegada més d’Albert Cervelló Griso a l’organització de cursos i tallers enfocats al desenvolupament de soft skills.

El primer taller, dels dos que hem programat per a aquest any, es va centrar en tècniques de comunicació. Durant aquesta sessió, que es va dur a terme durant dos dies, l’objectiu principal va ser millorar l’habilitat de parlar en públic.

La importància de la comunicació efectiva i persuasiva en l’àmbit laboral i personal no pot ser subestimada. Saber transmetre idees de manera clara i concisa, mantenir l’atenció del públic i expressar-se amb confiança són habilitats fonamentals en diversos contextos.

Durant el taller, Albert Cervelló va compartir valuoses estratègies i eines per ajudar els participants a superar els desafiaments associats amb el parlar en públic. Des de tècniques de respiració i maneig del llenguatge corporal, fins a l’estructuració de discursos persuasius, es van abordar diferents aspectes clau per millorar la capacitat comunicativa.

Els participants van tindre l’oportunitat de practicar les seues habilitats mitjançant exercicis pràctics, discursos curts i dinàmiques de grup. A més, van rebre retroalimentació individualitzada i consells personalitzats per potenciar-ne les fortaleses i treballar en àrees de millora.

L’experiència d’Albert va resultar inavaluable per a l’èxit del taller. El seu enfocament pràctic i capacitat per transmetre coneixements de manera amena i comprensible van ser molt apreciats per tots els assistents.

La retroalimentació rebuda per part dels participants va ser summament positiva. Molts van destacar la millora significativa en la confiança en parlar en públic, així com l’adquisició de noves eines que els permetran comunicar-se de manera més efectiva en la seva vida professional i personal.

Estem entusiasmats per les col·laboracions d’Albert Cervelló als cursos i tallers realitzats fins ara, ja que la seva experiència i coneixements segueixen sent una valuosa contribució per al desenvolupament de soft skills a la nostra comunitat.

Els dies 5 i 6 de juny teniu una nova oportunitat d’aprenentatge i de creixement amb Albert Cervelló. En aquest cas es tracta d’un taller de “gestió emocional i mindfulness”. Aquí teniu més informació sobre aquest taller.

Si voleu descarregar-vos la presentació que va servir de guia per al taller de comunicació aquí teniu l’enllaç.