Workshop “Gestió emocional i mindfulness”

En el precipitat ritme de vida actual, és fàcil sentir-se aclaparat i desconnectat d’un mateix. L’estrès, la manca d’atenció plena i la manca de consciència emocional poden afectar negativament el nostre benestar i el nostre rendiment. No obstant això, hi hem trobat una solució en forma de curs de mindfulness i desenvolupament personal, impartit pel reconegut instructor Albert Cervelló Griso al nostre espai de coworking rural Zona Líquida de Riba-roja d’Ebre. Amb aquest curs hem tractat un temari molt complet, dissenyat per ajudar els participants a assolir un estat d’alt rendiment i benestar emocional.


Al curs hem après a diferenciar entre l’estat COACH i l’estat CRASH. Mentre que l’estat COACH ens impulsa cap a l’èxit, l’estat CRASH és aquell on ens trobem quan ens deixem portar per l’estrès i la negativitat. Aprendre a reconèixer i gestionar aquests estats és fonamental per millorar el nostre rendiment i el benestar general. L’estat COACH és un estat mental i emocional òptim que ens permet assolir el nostre màxim potencial. El workshop ens ha proporcionat eines per definir i generar aquest estat COACH, que es caracteritza per la claredat mental, l’energia, la motivació i la sensació de fluïdesa.

Les tècniques de gestió emocional apreses aborden la gestió de creences limitants, la connexió amb els recursos interns propis, la gestió de l’atenció i els pensaments, i l’enfortiment de l’autoestima, la confiança i la resiliència. Els participants hem après tècniques pràctiques per identificar i transformar creences negatives i potenciar-ne el benestar emocional, la importància de la neutralitat emocional i com aplicar-la en situacions desafiadores per mantenir la calma i l’equilibri.

Hem après també la importància de la presència plena a les nostres vides,.amb tècniques per a desenvolupar la independència emocional, experimentar l’estat de flow i practicar el mindfulness per cultivar l’atenció plena.

Hem acabat amb l’aplicació pràctica d’algunes tècniques de mindfulness i desenvolupament personal. Els participants, amb temps i pràctica, tindrem l’oportunitat de desenvolupar habilitats d’autoregulació emocional, augmentar la resiliència i enfortir el sentit d’autoeficàcia.

Estem entusiasmats per les col·laboracions d’Albert Cervelló als cursos i tallers realitzats fins ara, ja que la seva experiència i coneixements segueixen sent una valuosa contribució per al desenvolupament de soft skills a la nostra comunitat.

Si voleu disposar de la presentació que va servir com a guia del curs, la podeu descarregar aquí.