Atresmedia visita Zona Líquida

Divendres passat ens va visitar un equip d’enregistrament d’Atresmedia per gravar material per a un vídeo anomenat “El coworking rural, la nova fórmula per evitar la despoblació”.


Durant més d’una hora els vam estar explicant el procés que, des de l’inici, ha portat al nostre espai de coworking rural fins on és ara. Des de la seva creació com a una iniciativa de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre. fins al moment actual, en què està autogestionat pels mateixos coworkers, que vam constituïr al seu moment l’Associació de Coworkers Zona Líquida per a aquest objectiu.


Com de costum, totes aquestes explicacions, a l’hora de la veritat, es van veure reduïdes a un micro vídeo on sembla que les frases i explicacions es van escollir de forma aleatòria, perdent-se l’essència i l’important de les explicacions més relevants.


Ja estem acostumats a aquesta situació quan apareixem en mitjans i, al capdavall, l’important és la promoció del coworking rural, que també és un dels objectius de la nostra associació.


Si voleu veure la notícia que va aparèixer a les notícies del diumenge a la nit a A3, ho podeu fer AQUÍ.