Beer Afterwork /10è aniversari

El cinquè dia de Coworkfest a Zona Líquida ens va portar una sorpresa que ningú volia perdre’s: el “Beer Afterwork”. Però, què fa que aquesta edició del Coworkfest sigui encara més especial? Estem celebrant el nostre 10è aniversari!

A Zona Líquida, no només treballem dur, sinó que també sabem com divertir-nos. I quina millor manera de fer-ho que convidant els nostres companys d’esdeveniment a unir-se a nosaltres per a una nit de cerveses i camaraderia. Aquesta és una excel·lent oportunitat perquè tots coneguin una mica més sobre el que fan els membres de la nostra comunitat de coworkers. Després de tot, més enllà de compartir un espai de treball, tots tenim talents únics i projectes emocionants en marxa.

La cervesa va córrer, les rialles van ressonar i les converses es van entrelligar. Mentre gaudíem d’unes refrescants cerveses, els assistents també es van deleitar amb un pica-pica ple de deliciosos aperitius. Des d’una varietat de pizzes recentment fetes al forn fins a cruixents patates, el menjar no va escassejar.

Per crear l’ambient perfecte, la música de fons va omplir l’atmosfera amb ritmes alegres que ens van fer moure el peu al compàs. La combinació de cervesa, menjar i música va ser la fórmula màgica que va transformar aquesta trobada en una autèntica festa.

A mesura que el sol s’amagava i les llums s’encenien, el “Beer Afterwork” es va convertir en un esdeveniment memorable que va unir encara més la nostra creixent comunitat de coworkers. Celebrar 10 anys de treball col·laboratiu i amistat al Coworkfest va ser el brotxó d’or perfecte per a una setmana plena d’aprenentatge, networking i diversió.

Aquí a Zona Líquida, demostrem que treballar dur i celebrar són dues cares de la mateixa moneda!