Cuidant la nostra Postura

Aquesta tarda, Zona Líquida es va convertir en l’escenari d’una trobada reveladora. Un grup eclèctic d’individus, des de coworkers i membres de la unó de comerç de Riba-roja d’Ebre, fins a mestresses de casa, ens vam citar a la nostra sala de reunions per participar en un taller sobre higiene postural, dirigit per l’experta en fisioteràpia, Núria Turtós (@Fisioebre). Sota el títol “Cuidem la nostra postura en el treball… I sempre”, Núria ens va guiar cap a una comprensió més profunda de com mantenir una postura saludable a les nostres activitats diàries.

Durant la sessió, Núria va destacar els punts clau per corregir els mals hàbits posturals que sovint adoptem, ja sigui en el treball o en la nostra vida quotidiana. Ens va instruir sobre la importància de hàbits saludables relacionats amb l’alimentació i l’exercici, tot subratllant que la prevenció de lesions no es tracta només d’adoptar “la posició correcta”, sinó més aviat de mantenir l’equilibri del cos en tot moment.

Un dels aspectes més valuosos de la sessió va ser la sèrie de petits exercicis d’estirament que Núria va compartir amb nosaltres al final. Aquests exercicis, dissenyats per ser realitzats durant breus pauses a la nostra jornada laboral, ens proporcionen eines pràctiques per mantenir el nostre cos alineat de forma natural i prevenir possibles lesions.

En concloure el taller, tots vam sortir amb una sensació de satisfacció d’haver adquirit noves eines per cuidar de la nostra postura i preservar la nostra salut a llarg termini. L’experiència va ser tan enriquidora que esperem poder comptar amb Núria per a futures xerrades, ja que el seu coneixement i consells són invaluables per a la nostra comunitat diversa i compromesa amb el benestar.