Serveis i comerç

A Riba-roja d’Ebre hi trobaràs un comerç modern, especialitzat en producte local i fet a mà de manera tradicional.

La Ribera d’Ebre és famosa pels seus productes de pastisseria, record de la seva època sarraïna, les capsetes, els pastissets, les coques de sagí, les orelletes, els redoltets i els borregos. Alguns d’aquests productes gaudeixen del títol “Productes Locals de Qualitat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre”.

Pel que fa al tipisme en xarcuteria, data de temps recents i de la ma d’artesans, podem trobar una àmplia varietat de productes fets a mà.

Com a producte envasat de qualitat ancestral, cal parlar molt especialment de l’oli d’oliva, amb creixent projecció exterior.

A més dels productes locals i artesans, a Riba-roja podràs trobar tots els comerços que necessites per al dia a dia.

De forma complementària, tots els dilluns i divendres se celebra un mercat a l’aire lliure especialitzat en fruita, verdura i producte fresc.

Un altre aspecte a destacar dins de l’oferta en comerç i serveis és l’àmplia oferta en restauració que ofereix el poble de Riba-roja amb ofertes per a tots els gustos i butxaques.

Riba-roja compta a més amb diverses opcions per triar en qüestió d’allotjament. Podràs triar entre un hotel, un càmping o diferents apartaments i cases de lloguer si vols passar una temporada al poble i gaudir de tot el que ofereix. No obstant, podries plantejar-te adquirir una casa amb tot l’encant de Riba-roja i dur a terme el teu projecte vital amb un confort i qualitat de vida assegurat per a totes les edats.

IDIOMA