Equipaments

Riba-roja d’Ebre compta, a més de la resta d’avantatges, amb tots els equipaments bàsics que necessites per viure i gaudir del teu temps lliure. Els serveis locals, com el consultori mèdic, la llar d’infants, l’estació de tren, el col·legi o la biblioteca municipal, es complementen amb els serveis localitzats a la comarca a un màxim de 30 minuts (hospital, instituts i altres).

Un dels equipaments estrella és Zona Líquida, l’espai de coworking rural pioner a tot l’estat que et permet treballar en els teus projectes professionals al costat d’una comunitat de coworkers amb les teves mateixes inquietuds.

Si parlem d’esport i lleure, Riba-roja tampoc es queda enrere en aquest tipus d’equipaments. L’àrea del poliesportiu compta amb un gran pavelló, dues piscines descobertes i tres pistes de pàdel outdoor.

Altres àrees de lleure com l’àrea de la Garita o la Zona d’Esbarjo de la Societat de Pesca “La Carpa”, disposen de barbacoes, taules i bancs on gaudir d’una bona carn a la brasa, uns calçots o una bona paella a l’aire lliure. I per aprofitar el riu, un club nàutic que et permet introduir la teva embarcació al riu o gaudir d’un passeig en piragua per l’Ebre.

No podem oblidar la resta de recursos que ofereix Riba-roja de forma natural degut al seu emplaçament.

IDIOMA