Treballa on vols viure

Amb 1300 habitants i una població força diversa, es situa en un punt equidistant entre les àrees de Lleida, Tarragona-Reus i Tortosa (a menys d’una hora de distància en tots els casos).
Riba-roja, elevada quaranta metres sobre el nivell de l’Ebre, té en aquest la seva raó de ser. El poble mira al riu i en el seu curs s’hi projecta una font de vida, de tota mena d’activitats fluvials. El nom del poble té a veure amb el color del terreny.
A l’entorn del riu es vertebren els principals recursos d’interès del municipi: Club Nàutic, GR-99, les empreses turístiques de l’embassament i les àrees de lleure. Cal conèixer també el Camí de Sirga que passa pel marge esquerre al Pla de la Barca i arriba gairebé al mar.
El riu proporciona un lleure tranquil amb la pesca de carpes o del controvertit silur, el peix d’aigua dolça més gran d’Europa.
Riba-roja d’Ebre és un poble amb il·lusió, pendent d’iniciatives públiques i privades que confia en el potencial dels seus recursos naturals i turístics, amb el suport d’un entorn que ofereix un escenari natural de grans possibilitats i bellesa.
Riba-roja d’Ebre compta amb una xarxa de fibra òptica d’alta velocitat (450 llars), un telecentre amb 10 anys de trajectòria, un espai de coworking i projectes diversos de dinamització TIC amb abast comarcal i suport de la Generalitat.
Practicar esports aquàtics, fer excursions per la muntanya, escapar-se a fotografiar el paisatge, passejar pel camp … a un entorn rural com Riba-roja d’Ebre tens la possibilitat de fer-ho quan vulguis. Aquesta realitat és compatible amb treballar a un espai com és Zona Líquida i amb aprofitar els serveis diversos i de qualitat que ofereix un municipi com Riba-roja.

IDIOMA