Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CRAZY TEAM BUILDING by Elisa Martinez Benito

26 abril @ 16:00 - 18:00

Gratuït

Workshop a càrrec d’Elisa Martínez Benito

Elisa  és consultora, formadora i conferenciant financera, a més de CEO de FINANPOLIS®. Amb una àmplia experiència en finances empresarials i gamificació, ofereix consultoria i mentorat financer. Ha impartit formacions i conferències a empreses com Banco Mediolanum, Grup Seat/Volkswagen, Novartis, i moltes altres. Ha ensenyat en diverses institucions, incloent ajuntaments, la Generalitat de Catalunya, Pimec, la EOIE de Madrid, universitats i cambres de comerç. És una tertuliana habitual en programes de televisió sobre temes d’economia i finances. Elisa també és conferenciant per al Grup Planeta i ofereix xerrades motivacionals a Llatinoamèrica. Té un màster en Intel·ligència Artificial aplicada als negocis i és diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona.

A més es una de les formadores recurrents al calendari formatiu de Zona Líquida.

 

CRAZY TEAM BUILDING

CRAZY TEAM BUILDING és una simulació innovadora que ofereix una experiència única en el desenvolupament d’equips.

Basada en la creació d’un entorn de treball en equip, aquesta simulació té tres objectius principals:

  1. Identificació de competències personals: Mitjançant dinàmiques i reptes divertits els participants descobreixen si tenen una orientació més cap a tasques o cap a les persones, ajudant-los a conèixer millor les seves habilitats personals.
  2. Cohesió d’equip: Es posa èmfasi en la importància de treballar en equip i col·laborar entre tots els membres. A través de la simulació, els participants entenen la necessitat de treballar junts per assolir metes comunes i superar reptes.
  3. Establiment d’objectius grupals i individuals: Proporciona als participants una claredat sobre com establir objectius tant a nivell grupal com individual, donant-los les eines necessàries per alinear els seus esforços amb els objectius del grup i assolir el seu màxim potencial com a equip.

Aquesta simulació ofereix una experiència enriquidora que no només promou el treball en equip i la col·laboració, sinó que també ajuda els participants a comprendre millor les seves pròpies competències i com encaixen dins d’un context de treball en grup.

 

Al final de ja dinàmica haurem après:

  • COHESIONAR equips de treball.
  • ESTABLIR OBJECTIUS grupals i rols individuals amb craredat.
  • Entendre la necessitat de treballar en equip i de COL·LABORAR entre tots.
  • MOTIVACIÓ: Preparar el teu equip de treball per al canvi i orientar-nos a la acció.
  • COMPROMÍS: Aconseguir equips empàtics i compromesos amb un mateix objectiu.
  • PRESA DE DECISIONS: Aprendre a pendre decisions i definir objectius conjunts.

Aquesta dinàmica forma part de la 1a Jornada d’Emprenedoria i Coworking Rural, NEXE RURAL. Si vols més informació o vols inscriure’t a aquest o altre dels esdeveniments de la jornada ho pots fer AQUÍ

 

 

Mostra els detalls

Data:
26 abril
Hora:
16:00 - 18:00
Cost:
Gratuït
Lloc web:
https://nexerural.zonaliquida.cat/

Organitzadors

Associació de coworkers “Zona Líquida”
Elisa Martínez Benito