Coworking Day 2023

Avui volem compartir la nostra experiència al Coworking Day 2023, un esdeveniment organitzat per Cowocat que ens va portar al bell port de Segur de Calafell. La jornada va tenir lloc al Centre Cívic Montse Civit i a les instal·lacions de Vilarenc Zenit, creant un ambient inspirador i propici per a la col·laboració i la innovació.

La jornada va començar amb la típica cerimònia d’obertura, seguida d’una interessant xerrada sobre Turbo-innovació oferida per Santi Serrano. Ens va captivar amb la seva experiència, compartint com el seu contacte amb la NASA li va ensenyar la importància de pensar a lo gran i envoltar-se de l’equip adequat per a l’èxit de qualsevol projecte. Un recordatori valuós per a tots nosaltres sobre la importància d’aspirar a l’extraordinari.

Després d’un breu però animat esmorzar, vam tenir l’oportunitat de connectar amb vells amics d’esdeveniments anteriors i de fer noves connexions. Posteriorment, ens vam submergir al taller “Coworking think” dirigit per Maria Batet, on ens va introduir al món del visual thinking. Aquest enfocament innovador per a resoldre problemes i trobar oportunitats ens va captivar, i vam veure com podia aplicar-se no només als centres de coworking, sinó a la resolució d’una àmplia varietat de problemes i a la implementació d’idees noves.

Després del taller, vam gaudir d’un dinar a peu dret, durant el qual vam tenir l’oportunitat de continuar interactuant amb altres participants i compartir idees. La jornada va continuar amb una visita guiada a les instal·lacions que Vilarenc Zenit gestiona al port de Segur de Calafell. Aquells interessats fins i tot van tenir l’oportunitat de viure un emocionant bateig de mar a bord de les embarcacions disposades per a aquest fi. Tot i que lamentablement no vam poder participar en aquesta experiència, l’energia positiva de l’esdeveniment ens va deixar ansiosos de futures oportunitats.

En resum, estenem les nostres felicitacions a Cowocat, a l’Ajuntament de Calafell i a tots els organitzadors i patrocinadors pel èxit d’aquesta edició del Coworking Day. Estem impacients per participar en futures edicions i continuar explorant les emocionants oportunitats que el món del coworking té per oferir. Fins a la propera edició!

Vídeo resum de la jornada

Vídeo resum de la jornada.